Taal:
Stemzoeker - voice-over specialist sinds 2003
Stemzoeker Logo


FAQ

 • Zijn de voice-overs professionals?

  Alle stemmen waar Stemzoeker mee werkt zijn professionals. De meeste van hen werken al jaren als stemacteur/stemactrice en hebben zeer veel ervaring in het inspreekvak. Alle stemmen zijn native speakers, wat wil zeggen dat de taal waarin ze in inspreken hun moedertaal is.
 • Hoe snel kan een voice-over leveren?

  De aanlevertijd is afhankelijk van tekstlengte , beschikbaarheid van de gekozen voice-over en tijdzone waar de voice-over zich in bevindt. Bij opname in eigen studio kunnen de meeste stemmen binnen 24 uur leveren als het gaat om teksten tot 1200 woorden. Als bekend is wanneer een script zal worden aan geleverd kan de voice over waarvoor is gekozen van tevoren worden ingelicht zodat de aanlevertijd kan worden bekort. Als het gaat om een opname in een studio in Nederland wordt in overleg met  klant en voice-over een dag en tijd afgesproken. Indien gewenst kan Stemzoeker ook een studio boeken.
 • Kan ik voice-overs op laten nemen in de studio van mijn keuze?

  Een deel van de voice-overs die vertegenwoordigd worden op de site woont in Nederland en kan naar de studio van uw keus komen. Op de site kunt u door het filter “stem woont in Nederland” toe te passen eenvoudig zien welke voice-overs in Nederland wonen. Het grootste deel woont  in het land waar ze de taal van spreken en kunnen om die reden niet naar een studio komen. Deze voice-overs beschikken over eigen professionele opnamefaciliteiten of werken samen met een professionele studio in eigen land. Om toch contact te hebben over stijl van inspreken en uitspraak voor of tijdens opname biedt Stemzoeker in veel gevallen de mogelijkheid om via de telefoon, Skype of ISDN een live sessie te hebben. Het is een snelle manier om een goed resultaat te behalen.
 • Wat als ik niet helemaal tevreden ben over een aangeleverde opname?

  Als u niet helemaal tevreden bent met een aangeleverde stemopname dan verzorgt de voice-over graag een heropname voor u. Over het algemeen kan dit worden voorkomen door voor opname goede instructies te geven aan de stem met betrekking tot tone of voice en uitspraak van moeilijke namen of  specialistische termen.
 • Waar vind ik de tarieven voor opname?

  De kosten voor een voice-over opname zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de keus van de stem, taal, tekstlengte en gebruik van de opname. Stemzoeker streeft er altijd naar een voice-over te vinden die past bij uw wensen en budget. Veel voice-overs beschikken over eigen opnamefaciliteiten waardoor u geen rekening hoeft te houden met extra studiokosten boven op de kosten van het inspreken. Op de site kunt u door het filter “stem met opname faciliteit” toe te passen eenvoudig zien welke voice-overs een eigen studio hebben.
 • Meer dan een voice-over nodig?

  Stemzoeker helpt u graag verder. We beschikken over meer dan 1200 voice-overs in meer dan 70 talen. Of het nu gaat om radio en/of tv-commercials, instores, e-learning, bedrijfsfilms, IVR , Apps etc. Stemzoeker vindt de juiste stem voor uw project. Indien gewenst kan Stemzoeker ook zorg dragen voor het vertalen van uw tekst en werkt daarvoor samen met betrouwbare partners.
 • Waarom kiezen voor Stemzoeker?

  • Gegarandeerd professionele voice-overs
  • Snelle prijsopgaaf – ontvang een prijsindicatie binnen een paar uur
  • Flexibel en service gericht
  • Snelle en punctuele levering
  • Meerdere stemmen nodig voor een project? Met Stemzoeker maakt u het uzelf gemakkelijk. Eén aanspreekpunt dat contact houdt met alle voice-overs.
  • Met meer dan 10 jaar ervaring in de voice-over branche beschikt stemmenbureau Stemzoeker over een uitgebreid internationaal netwerk van professionele voice-overs in meer dan 80 talen waarmee  snel op al uw wensen kan worden ingespeeld.