Taal:
Stemzoeker - voice-over specialist sinds 2003
Stemzoeker Logo


Hoe werkt het?

  • Kies een voice-over:

    Luister  naar de voice-over(s) in de specifieke taal of talen waarnaar u op zoek bent en download eenvoudig de demo’s van de site zodat u deze ook kunt laten beluisteren door uw klant en/of collega’s. Als u hulp of advies nodig hebt bij het vinden van een voice-over of heeft u andere vragen bel dan direct met +31 (0)6 29 55 46 52 of mail naar Marianne@Stemzoeker.nl.
  • Opname:

    Stemzoeker mailt een prijsopgaaf op basis van de door u verstrekte informatie zoals voice-over keus, tekstlengte en gebruik van de opname. Zodra Stemzoeker een akkoord heeft ontvangen op de kosten voor een voice-over kan de opname in werking worden gezet.
  • Aanlevering:

    Opnames worden geleverd in ieder gewenst formaat zoals mp3, WAV of AIF en worden verstuurd via Wetransfer. Als er in het op te nemen script moeilijke woorden of namen zitten dan wordt daar voor opname contact over opgenomen zodat de voice-over duidelijk kan worden geïnstrueerd . Als er na opname wijzigingen worden aangebracht in een script rekent de stem  daar in de regel meerkosten voor. Als de voice-over zelf echter een fout  maakt of niet de juiste toon heeft in een deel van de opname dan wordt dat vanzelfsprekend door de stem gecorrigeerd.